De Goededoelenbox

Wat doen wij?

Goededoelenbox plaatst de box in bedrijfskantines, winkels, enzovoorts. De gehele afhandeling wordt door ons verzorgd, u heeft nergens omkijken naar.
U heeft geen verantwoording voor de betalingen in de Goededoelenbox. Dit is geheel gebaseerd op vertrouwen. Mocht er toch een betalingsverschil ontstaan, dan bent u hiervoor als bedrijf of instelling niet aansprakelijk.
U hoeft geen contract te tekenen en u bent verder ook tot niets verplicht.

Goededoelenbox biedt merkproducten aan tegen een gangbare prijs. De boxen worden gevuld door mensen van de sociale werkplaats.  Uiteraard moeten uit de opbrengsten eerst de kosten van het vullen, bezorgen en omwisselen en van de bewuste box worden betaald.  Wij doneren een zo groot mogelijk deel van onze winst. Ook daarom hopen wij dat iedereen wel betaalt voor wat er gebruikt wordt. Als dit niet gebeurt, dan kunnen wij voor deze locatie geen donatie doen omdat er dan geen winst is of zelfs verlies wordt gemaakt. Dat willen wij natuurlijk graag voorkomen.

Vanaf de oprichting van de Goededoelenbox  hebben wij meer dan 40000 euro gedoneerd. In en na de coronaperiode liepen de inkomsten echter sterk terug. Vele bedrijven gingen acuut dicht of over op thuiswerken waardoor de afname sterk daalde. Dit gaat nu wel steeds beter. Omdat er geen kosten voor de plaatsing van een box worden berekend zijn wij volledig afhankelijk van betaalde aankopen in het bedrijf zelf.